GYŐRÚJBARÁTON családi ház és vendégház PANORÁMÁS telken ELADÓ !!!

Azonosító: W102950
családi ház
Győrújbarát
alapterület: 280 m²
ár: 178 000 000 Ft
szoba: 10 (nappalival)  
állapota: jó állapotú  
egyedi fűtés; parkoló;

Érdeklődni

Domonkosné Zsuzsa

INGATLANKÖZVETÍTÉS

+36306404846

Csillagfény Ingatlan

Győr

Biztonsági kód: 1 + 4 =

Az ingatlan bemutatása

GYŐRÚJBARÁTON KÍNÁLOM ELADÁSRA EZT A PANORÁMÁS TELKEN ÉPÜLT CSALÁDI HÁZAT a mellette található VENDÉGHÁZZAL EGYÜTT!
EZT LÁTNI KELL A SAJÁT SZEMÉVEL! EGY TELKEN 2 HÁZ LEHET AZ ÖNÉ!
GYŐRÚJBARÁT központhoz közelei részén,átmenő forgalomtól mentes, csendes, könnyen megközelíthető mellékutcában található az ingatlan csodás panorámával, teraszosan kialakított 2660 m2 nagyságú telken.
A 280 m2 alapterületű családi ház és a 80 m2 alapterületű vendégház egy helyrajzi számmal rendelkező 28 méter széles telken van, de mégis a két ingatlan teljesen különálló.
A 3 szintes családi ház 1998 -ban épült, IGÉNYES KIVITELEZÉS,MINŐSÉGI ANYAGOK jellemzik.
A ház külső falait 38 as Porotherm téglából építették, 30 cm vastag Austrotherm hőszigeteléssel, tetejét cseréppel fedték,hang és hőszigetelt fa nyílászárókat építettek be.
Igen jól olvasta ,30 cm VASTAG KÜLSŐ SZIGETELÉS, emiatt és a kiváló födémszigetelés miatt fenntartási költsége kedvező. A fűtést és a melegvizet WESTEN típusú hőtárolós gázkazán biztosítja,de lehetőség van vegyestüzelésű kazán üzemeltetésére is.Szinte az egész ház fűtése padlófűtéssel megoldott,de szobáiban a padlófűtést falfűtéssel is kombinálták.
Az első szinten és a tetőtérben KLÍMA került beépítésre.
A három szint jó elosztású:
A ház alsó szintjén nagy méretű dupla garázs 3 gépkocsi részére, a gépészet és a kazán számára külön helyiség, nagy háztartási helyiség mosó és szárítógéppel,polcokkal,tárolásra és pakolásra alkalmas helyiség és egy zuhanyzó van.
Az első szinten található a nagy méretű konyha étkezővel, a nappali, a fürdőszoba (dupla mosdóval,káddal,zuhanyzóval,wc vel,bidével), 4 hálószoba,a gardrob,az előszoba,a lépcsőház,külön wc kézmosóval.A garázsból feljuthatunk az első és a második szintre is.Az egyik hátsó szobából kiléphetünk egy csodás fedett 34 m2 alapterületű teraszra.A tulajdonos ide egy wellness központ kialakítását tervezte,és minden ennek megfelelően került kialakításra,bekötésre. Egy nagy jakuzzi,szauna,konditerem -ez volt az elképzelés.Ennek megvalósítása az új tulajdonosra vár amennyiben szeretné.
A tetőtérben 2 hálószoba,fürdőszoba zuhanyzóval és wc vel került kialakításra.
A hatalmas térkövezett udvaron további gépkocsik parkolására van lehetőség.Itt az előkertben gyerekeknek játszóteret alakítottak ki,valamint a ház mögötti részen is.A ház udvarának első része parkosított,dísznövényekkel beültetett,a hátsó teraszosan kialakított füvesített kertben dísznövények,tuják ,gyümölcsfák találhatóak. Ezen a magasságon gyönyörködhetünk a táj szépségében,a csodás panorámában az év minden évszakában.
A két ház között található egy boltíves borospince.
DE NÉZZÜK MOST A VENDÉGHÁZAT!
-1928 -ban ÉPÜLT a PARASZTHÁZ
-TÖMÉSHÁZ,KŐ OSZLOPOKKAL
-TELJESEN FELÚJÍTOTT a ház, (ÚJ TETŐ és ÚJ CSERÉPFEDÉS,ALUL ÚJ SZIGETELÉS,ÚJ A FŰTÉSRENDSZERE-ÚJ GÁZKAZÁN)
-KONYHÁBAN KEMENCE került beépítésre
-FÜRDŐSZOBA (zuhanyzó wc-vel)
-ALAPTERÜLETE 80 m2, 2 SZOBA,KONYHA,FÜRDŐSZOBA,SPEJZ,HÁZTARTÁSI HELYISÉG,KAZÁNHÁZ
Ez a ház VENDÉGHÁZNAK is kiváló lehetőség,akár rokonok,barátok részére vagy FALUSI TURIZMUS kialakítására.
NE SZALASSZA EL EZT A PÁRATLAN LEHETŐSÉGET. EZ A HÁZ MINDIG KIADHATÓ,A CSODÁS KÖRNYEZET,A JÓ LEVEGŐ,A MADÁRCSICSERGÉS,A NYUGALOM--EZEK KELLENEK A PIHENNI VÁGYÓ EMBEREKNEK!!!!
HÍVJON ÉS KÖRBE VEZETEM !
HA ÖN külföldön élt és most haza költözik családjával,nézze meg ezt a két csodás házat és varázsolja gyönyörű otthonná !!!
LEGYEN ez ÁLMAI OTTHONA!!!
TEGYEN AJÁNLATOT a VÉTELÁRRA!
Az ingatlan AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!!!!!
VÁROM HÍVÁSÁT!!!

Csillagfény Ingatlan

Győr,

Tel.: +36 30 640 4846

Nyitvatartás

© A weboldalt üzemelteti az Ingatlan-nyilvántartó.hu - szoftver ingatlanirodáknak
Eladnám ingatlanomat